Visie en waarden

Vereniging met Sociaal Oogmerk

We hebben geopteerd voor de oprichting van een Vereniging met Sociaal Oogmerk (VSO), omdat deze vennootschapsvorm winsten kan nastreven mits deze winsten niet worden uitgekeerd aan de vennoten. Alle eventuele winst moet volgens de statuten aan een sociaal oogmerk worden besteed. In onze statuten staan deze zo beschreven:

  • Mensen begeleiden in hun zoektocht naar werk.
  • Permanente bijstand en coaching van werknemers in hun werksituatie.
  • Mensen bijstaan in hun work-life balance.

Kwaliteit

Wij streven steeds naar topkwaliteit en dat zowel in onze begeleidingen als bij het geven van opleidingen. De klant staat hierbij ten allen tijde centraal.

Wij ondertekenden de gedragscode van Certo (VDAB en Federgon) en bezitten het kwaliteitslabel van Certo voor het geven van outplacementbegeleidingen.

We hebben een VDAB-mandaat voor loopbaancheques. Hierdoor wordt jouw loopbaanbegeleiding in veel gevallen door de Vlaamse Overheid gesubsidieerd. 

Daarnaast hebben we een mandaat voor de KMO Portefeuille. Hierdoor krijg je in veel gevallen een aanzienlijke subsidie indien je bij ons een opleiding volgt. 

Alle bovenstaande partners voeren kwaliteitscontroles uit en eisen een hoogstaande beroepsethiek die we graag ondersteunen.